Dikkat : Kullandığınız tarayıcı versiyonunun eski olduğu algılandı.
Portalımızı en iyi şekilde görüntülemek ve kullanmak için tarayıcınızı güncellemenizi öneririz.
Alternatif olarak tamamen ücretsiz olan Firefox, Opera veya Safari'de kullanabilirsiniz.

Noname jant seti

Son mesaj; Sun, Dec 21 2008 23:50 tarihinde Hasan Hakan KOÇ tarafından gönderildi. Mesaja 6 yanıt verildi.
  • Sat, Sep 27 2008 19:24

Noname jant seti

Kilitli |Contact

Ön Campagnolo  arka ise exage göbekli (kullanılmış ama çok iyi durumda), yeni örülmüş noname telleri ve çemberleri olan  - hiç kullanımamış yeni janseti, lastikler çok çok iyi durumda iyi durumda 7li ruble var üzerinde : 100tl
    pazarlık payı yoktur, kargoyu alıcı öder
    Özelden mesaj atabilirsiniz

Hasan Hakan Koç
    Sağlam Pedal İzmir

• Mesaj Puanı: 5
  • Thu, Nov 27 2008 17:43 In reply to

Re: Noname jant seti

Kilitli |Contact

Jant setini Kargo hariç 70 yaptım (ruble + lastikler dahil) 

Hasan Hakan Koç
    Sağlam Pedal İzmir

• Sun, Dec 21 2008 2:53 In reply to

Kilitli |Contact

Lastikleri üzerinden çıkaracağım (ihtiyaç oldu)  kargo hariç çiftinin fiyatı 55 Tl.
    Kargo yu ptt veya %30 mng  kargo indirimi ile yollaya bilirim.     

Hasan Hakan Koç
    Sağlam Pedal İzmir

• Mesaj Puanı: 20
  • Sun, Dec 21 2008 9:33 In reply to

Kilitli |Contact

Bunlar 28 " mi Hakan abi ? Bu emektarın üzerindekiler çabuk yamuluyor, bunlardan daha iyidir dersen almak isterim.

Behçet Atınç
    CSG İstanbul

• Sun, Dec 21 2008 20:20 In reply to

Kilitli |Contact

Evet Behçetcim 28 jant işine yarıyabilir çift kat hiç üzerinde gidilmedi.ama sağlamlığına bir şey diyemem,  bilmiyorum çünkü.

Eeğer jantlarında yamukluk iflah olmaz  ayar tutmamazlık varsa  ben ce  çok uygun göbekleri baya kullandım ama  sorunsuzlar gayet iyi dönüyorlar.  Bu fiyata satmayı hiç düşünmüyordum ancak öye duruyorlar artık işe yarasınlar bari diye düşündüğüm için fiyatı indirdim.

Mandalları bile var Sırıtık

Hasan Hakan Koç
    Sağlam Pedal İzmir

• Sun, Dec 21 2008 21:40 In reply to

Kilitli |Contact

Bosch San ve Tic A.Ş

Behçet Atınç

Ahi Evran Cad.Polaris Plaza No:1 Kat:22 Maslak/İstanbul adresine gönderebilirsin abi. Yurtiçi Kargo ile gönderme imkanın varsa sevinirim. MNG den çok çektiğim için Yurtiçi Kargo imkanımız varsa sevinirim. Cep numarama hesap bilgilerini iletirsen tutarı hemen göndereyim. Konu kapatılabilir Aşık

Behçet Atınç
    CSG İstanbul

• Sun, Dec 21 2008 23:50 In reply to

Kilitli |Contact

Evet Behçetcim sana gitemesine çok sevindim özel mesajlarından  konuşabiriz.

Konuyu kapatabilriz....Heyecanlı

Bakalım kim kapatabilecek ben ellemiyorum  Sırıtık

Aslında sitenin öyle özellikleri var ki.... yavaş yavaş anlayınca her kes vayy beee diyecek mesela her mesaj da cantact diye bir bölüm var baktınız mı  hiç, ne işe yarıyor diye,

Özel mesajlarınıza   Ana Sayfa'nın  yanındaki  
    Portal yazısının sadece tam üstünü tıklayarak da ulaşabilirsiniz (alt menülerini tıklayarak değil, sadece bu yazıyı tıklayınız)

bunların hepsi cyclingtr de değişiyor merak etmeyin

Hasan Hakan Koç
    Sağlam Pedal İzmir

Page 1 of 1 (7 items) | RSS
© 2007-2008 bisikletciler